Speciale producties

  De Graaf Communicatie nam tal van bijzondere producties voor zijn rekening. Bijzonder? Ja, denk aan Horeca Partner, het losbladige naslagwerk van Misset Horeca. Ook Raad & Daad mag hier niet ontbreken. Dit is een oplossingsgerichte rubriek die maandelijks verschijnt in Snackkoerier. Aanvankelijk verscheen Raad & Daad overigens ook in Misset Horeca.
   
  Dossier Catering Magazine kan gezien worden als een jaarboek dat de bedrijfscatering inzichtelijk maakt voor opdrachtgevers en andere ge´nteresseerden. In de editie van 2005 laat Jaap de Graaf opdrachtgevers uit de bedrijfscatering aan het woord. Aan welke eisen moeten cateraars wat hen betreft voldoen? En wat mag het kosten?

De keukentesten die De Graaf Communicatie voor Instellingen Extra van Catering Magazine maakte, waren vernieuwend.

De reportage over koosjer koken in een instellingskeuken, die gemaakt werd voor Food Care Vision, was voor menig lezer een eye-opener.

Verder vragen we je aandacht voor de schoonheid van voeding. Eten zal er mooi uit moeten zien wil het lekker smaken. In samenwerking met andere specialisten laat De Graaf Communicatie zien hoe je dat aan zou kunnen pakken. Onder foodstyling vind je hierover meer informatie.
   
  Het leiden van forumdiscussies en het verzorgen van presentaties valt ook onder dit hoofdstuk. Op 31 maart 2004 was Jaap de Graaf actief als panelleider tijdens het Nationaal Debat Voedselveiligheid, georganiseerd door Elsevier Congressen. Op de Horecava fungeerde hij als presentator  en interviewer op het fastfood- en catering plein.
   
 

Sluiten of open blijven?

Tijden veranderen, adviezen ook. Tot twee jaar geleden werd aangeraden om de zaak tijdens slappe periodes gewoon te sluiten... Lees verder

 

CM-Keukentest: die lepels horen daar niet!

Niet iedereen doet graag mee aan de CM-keukentest. Begrijpelijk want de uitkomsten kunnen confronterend zijn en de rest van Nederland leest mee. Het was dan ook...

  Lees verder

   
 

Foodstyling

Mensen eten voor 80 procent met hun ogen, zeggen ze vaak. Zou dat waar zijn? Dat is niet te zeggen, maar het is wel een feit dat eten er lekker uit moet zien wil het ook lekker smaken.
Wat dat betreft zijn er vorderingen geboekt. Het is mogelijk om zonder al te veel werk mooie creaties op tafel te zetten. Daarnaast kun je zelfs gemalen voeding appetijtelijk presenteren. Door op onderstaande onderwerpen te klikken kom je terecht bij enkele treffende voorbeelden.

  LekkerMooiMakkelijk
  Van snot tot genot